onsdag 9 maj 2007

löshår och annat löst..

Jag har suttit så mycket vid datorn tack vare en nätkompis att jag blir helt yr. Kan han inte bara sluta skriva smarta och roliga saker man vill svara på hela tiden? Jag skriver det här bara för att han ska bli nojjig. *haha*

Jag packar som en liten gnome.. eller.. jag skulle kunna göra iaf.. men det skulle gå för fort.. så jag softar lite och laddar hem stuff som jag kan titta på sen när jag flyttat. Jag kommer varken ha tv eller internet.. eller ens pengar på mobilen. Det kan bli intressant.. eller typ. Spännande.
eller alltså..jag har ju en teve-apparat.. men ingen boxer så jag kan inte se dagliga sändningar. Jag lär ju låna ALLA dina filmer. Var beredd.

Martini skulle kommit hit idag. Men hon har inte sovit inatt.. Så det blev inget med det. Istället har jag satt i några dredisar i håret. Jag tror det ser förjävligt ut. Jag känner mig grymt onöjd iaf.
Så jag ska väl ta ut dem igen och klippa ner det andra löshåret så att det blir lika långt som mitt vanliga hår. Det kommer iaf inte se SKIT ut.

Imorron bär det iväg till stockholm. Sightseeing på bostadsområden och gratis mat. Jag klagar inte. Bara lite eftersom jag KANSKE missar melodifestivalen. Det är nästan viktigare än luft. I loooove the cheesiness. yumyum. Det är alltid lika spännande att se öst-länderna med sitt cheesy stuff.. Och tyskland är bra på cheesy... ahhh..

Ack.. Jag avslutar med ett boktips.
Jens Ganman - Blod och Död.
Den är asbra. verkligen. Helt.. bra..
Handlar om seriemördare i program av typ "robinson". Jag vill inte avslöja mera.
LÄS DEN NUDÅ FÖRIHELVETE!


*inlägget skrivet till :
Barbie young - Chicha boom (euro mix)
Children of Bodom - Mask of Sanity
Lucky twice - Lucky
Dj Mystik & Dj Epic - Angel, don't cry

1 kommentar:

Anonym sa...

Uuaäh, jag är ju omnämnd i Bakelsebloggen! Och ehm, nu är nog min IP-adress också registrerad >=<. Skäms, du borde ju veta bättre än att lura mig till sådant här. Fast tack för allt beröm, det var faktiskt väldigt trevligt. Om din blogg hade en videokamera så skulle den se mig le en massa! (en masse au francais)

Nu är ju inte det här ett blogginlägg utan snarare en kommentar då va... men jag kanske också får komma med ett boktips? Isåfall blir det Hanteringen av odöda av John Ajvide Lindqvist.

Sedan har jag då lyssnat på Nexus [Blue Terminal Mix] när jag skrivit det här. Den gamla Commodore 64-musiken, ni vet.

Och nu vill den att jag ska skriva in ett konstigt ord för att jag ska få skicka iväg det här >=<.