söndag 3 februari 2008

~craftergrrl~

Jag har skrivit om, och tänkt göra det länge nu. Men här kommer min pysseluppdatering. Jag har ju inte bara pluggat i höst likksom. Och särskilt januari har känts som en pysslig månad. Sen vet jag inte om jag har gjort så mycket egentligt. Men skitsamma. Här kommer en liten sammanställning.
Jag gjorde mitt första par örhängen igår. Det var så roligt att jag känner att de fem par örhängen jag beställt inte alls kommer räcka. Jag skulle beställt flera. >_< Och köpt mera kedja också. Men det är lätt att vara efterklok. Nu vet jag inte om jag ska beställa mera eller vänta till nästa månad. Vi får se. Det kanske finns på den där butiken i Enköping också. Filt går dock inte att få tag i i Enköping. Jag vill ju ha flera färger.. =/ mjaja. I USA har jag sett att man kan gjuta med nån sorts epoxi-plast. Jag vet inte om det går att få tag på i Sverige överhuvudtaget. Men det blir väldigt fint. ^_^ Här kommer lite bilder.

Mina örhängen. ^_^ De vart lite långa. Men som ett första projekt har jag inte så mycket att klaga på.

Stringboi... Mellangärdet vart lite väl långt. Förutom det är jag rätt nöjd med honom. Han har iaf hjärtat på rätta stället =DD

Spindelcupcake. Fast ena benet har gått av lite.Monstret jag gjorde åt Texas i julklapp. Min första plushie. Rätt nöjd med honom. Ska göra om mönstret lite till nästa gång. Och kanske vända utåin på den så man inte ser sömmarna. Fast de är ju lite charmiga. Nåja. Fina vingar fick han iaf. Och jag pillade bort limmet brevid munnen innan jag gav bort den.
En brosch i filt. Synd att knyckelpigan ser så kladdig ut.. =/


Ett broshjärta som inte ens är härdat i ugnen. Den låg och väntade i två veckor och strasstenarna jag tryckte ned i virvlarna smälte. Sen har den åkt fram och tillbaka i köket. Därav att den ser så hårig å dan ut. Nästa gång vet jag vad jag INTE ska göra... jävla strass å smälta. Tillplattad har den blivit också.. =/
Jag har säkert glömt en massa grejer som jag har gjort. Men jag kan lägga upp dem senare. =D Nu ska jag sätta mig och pyssla lite.. eller diska lite.. ack.

2 kommentarer:

Bisse sa...

Schnyggt!

laxbyxor sa...

Äntligen får vi se lite pyssel! Och du är är jätteduktig, dels så var örhängena väldigt fina, och broschen var söt! ^=^^ Din cupcake borde få lite mer uppmärksamhet förresten, hm... kanske berätta lite om ingredienserna och så (usch, jag är jättehungrig)? Om det inte är en hemlis, så klart =(. Plushien var också väldigt fin =).

Men Stringboi! Alltså, han är verkligen döläskig! Jag kommer direkt att tänka på de läskiga teddybjörnarna i Playstation 2-spelet Ghosthunter! =(

Fast du är väldigt pysslig av dig, och det tycker jag att det är väldigt hemtrevligt att du är helt enkelt! =)