lördag 26 januari 2008

~Dein Küss~

*gäsp*
Ja, väldigt inaktivt här ett tag. Jag vet. Det är mitt fel. Eller, jag började ju jobba på Bokus och jag är för trött för att tänka något mer avancerat än "sova" eller "glo" när jag kommer hem. Det där med heltidsjobb är ett... helvete. Men jag antar att man vänjer sig efter ett tag. Jag lär ju inte hinna jobba där tillräckligt länge för att vänja mig. Jag går upp 05:15 på morgonen. Jag är rätt impad av mig själv faktiskt. Mormor fyllde år i tisdags. Lilla tanten blev 76. Jag känner mig som när jag gick på lekis när jag ger bort hemgjorda presenter. Hon fick en ram med blommor och en fjäril på. Jag hade inte ens slagit in den. =/ Jaja, hoppas hon gillade den ändå.
Det är det enda koola som hänt.
Jag får träningsvärk av jobbet. Jag antar att det är bra eller så.
Idag fyller Karin 56. Vi ska dit och jag ska baka det här receptet på muffinsar.
Hoppas de blir goda å inte smakar skit.. Det är väl det som är nackdelen när man provar ett nytt recept.
Jerry och Caijza var här en sväng igår kväll. Det var soft. Jag hade druckit tre glas vin själv. Caijza fick det fjärde och sen var flaskan slut. Men det var så gott. ^_^
Satte upp en hylla i köket i förrgår. Jerry märkte inte ens att den kommit upp. Den passar som .. handen i handsken, hyllan i köket, foten i munnen. Vad du vill.
Nu ska jag göra frukost och baka muffins sen åker vi in till enköping och gör av med pengar. Lakan, plastlådor, födelsedagspresent och mat. That's it.
Ha en trevlig helg. Hoppas på att jag orkar skriva mer oväsentligheter imorron.
Caramels and Kisses!

1 kommentar:

laxbyxor sa...

Det låter väldigt trevligt! Alltså födelsedagsfirandet, jag tror att din mormor är väldigt glad över att ha ett sådant omtänksamt och pyssligt barnbarn ^=^. Ta hand om henne och så, för jag har likksom fått för mig att ni står varandra ganska nära.

~Heart of Cupcakes~ blir förresten väldigt fin med fotografier också (and I lurv your new banner! =D), och din fanclub skulle väldigt gärna vilja se hur dina muffins blev sedan =).

PS: Muskler på tjejer är sniggt!